Coco Betaine (Amphotensid)
11,99€
Είναι οργανική ένωση με φυτική προέλευση ( λάδι καρύδας ).
Χρησιμοποιείται ως επιφανειοδραστικό και ενισχυτής αφρού σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας καθώς και ως γαλακτωματοποιητής στα καλλυντικά.
Κατηγορίες: ΣΑΠΩΝΟΠΟΙΙΑ, ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΔΡΑΣΤΙΚΑ
Σχετικά προϊόντα
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Χρώμα Νερού Κόκκινο
7,99€ – 35,99€Price range: 7,99€ through 35,99€
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
Χρώμα Νερού Μαύρο
7,00€ – 31,00€Price range: 7,00€ through 31,00€
Επιλογή
Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος
