Σχετικά με Εμάς

Το Beauty House ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2014. Πρόκειται για μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, που ασχολείται με το λιανικό και χονδρικό εμπόριο καλλυντικών. Πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στους τομείς των επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου με έμφαση στα προϊόντα που χρησιμοποιούν οι κομμωτές και οι κομμώτριες στα κομμωτήρια και barber shops. Επιπλέον προμηθεύει προϊόντα αισθητικής στα ινστιτούτα και στους επαγγελματίες αισθητικούς, προϊόντα ονυχοπλαστικής, μανικούρ και πεντικούρ στους επαγγελματίες nail artists, προϊόντα μακιγιάζ, πρώτες ύλες, αιθέρια έλαια, υπέρ ενισχυμένα γαλλικά χύμα αρώματα και ξενοδοχειακά είδη σε πελάτες λιανικής και χονδρικής, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η φιλοσοφία μας είναι η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών με παροχή σωστής καθοδήγησης και λύσεων σε θέματα ομορφιάς.

Έχοντας στην κατοχή μας μια αξιόλογη ομάδα συνεργατών και ακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις, καλύπτουμε απόλυτα τις μεταβαλλόμενες και διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας και έτσι επιτυγχάνουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την αδιάλειπτη ικανοποίησή τους.

Διασφαλίζουμε την παράδοση προϊόντων υψηλής ποιότητας μέσα σε προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα.

Με την πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία μας στον κόσμο της ομορφιάς έχουμε εμπεδώσει τις ιδιαιτερότητες της Ελληνικής αγοράς σε τέτοιο βαθμό που καθιστά δυνατή την πρόβλεψητων αναγκών της.

Στα 8 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο της ομορφιάς και στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σε επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους και έχουμε δημιουργήσει σταθερές συνεργασίες.

Γιατί μας επιλέγουν:

  • Η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο και η συνεχόμενη επαφή με επαγγελματίες του είδουςγια λόγους εξέλιξης.
  • Οι αξιόπιστες και μακροχρόνιες συνεργασίες, ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
  • Η διασφάλιση ποιότητας. Το Beauty House εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διασφάλιση της άριστης ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Από την πρώτη κιόλας επαφή μας με τον πελάτη, προσφέρουμε την ποιοτική εξυπηρέτηση που κάνει το Beauty House να ξεχωρίζει. Αυτή είναι και η “συνταγή” της σταθερά ανοδικής πορείας της εταιρείας μας.

Ανήσυχοι και δημιουργικοί, με όρεξη και μεράκι αναζητούμε συνεχώς νέες προκλήσεις και συνεργασίες για να εφαρμόζουμε τις δημιουργικές μας γνώσεις και εμπειρίες.